Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Любомлі відкрито ще один пункт незламності.

Дата: 16.12.2022 10:32
Кількість переглядів: 224

Від сьогодні у м.Любомль запрацював ще один пункт незламності, який знаходиться по вул.Дружби,34 при Українській церкві християн віри Євангельської «Ковчег». В урочистому відкритті пункту незламності взяла участь голова Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, заступник Волинської обласної військової адміністрації Олександр Троханенко, міський голова Роман Ющук та заступник міського голови по виконавчій роботі Микола Оніщук.

Гостей зустрів керівник релігійної організації Валерій Юрчук, та розповів про те, що в пункті одночасно можна розмістити більше 100 осіб. Наразі тут є все необхідне для забезпечення першочергових потреб жителів. Зокрема, облаштована кімната, де можна зарядити гаджети, зігрітися, випити чаю чи кави та відпочити. Графік роботи пункту незламності з 08.00 до 13.00 та з 17.00 до 22.00. У разі тривалого відключення електроенергії – цілодобово.

Також, Валерій Юрчук показав запаси продуктів харчування тривалого зберігання, з яких церква формує продуктові набори для переселенців, ЗСУ та місцевих мало забезпечених сімей.

В завершення відкриття пункту незламності Роман Ющук відзначив подякою очільника церкви за активну життєву позицію, гуманізм, небайдужість, благодійну діяльність, надання соціальної підтримки нужденним та співпрацю з Любомльською міською радою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь