Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

26 Липня, 2024 р., 15:40
Додаткові можливості для вступників до Державного податкового університету.
26 Липня, 2024 р., 14:58
*31 липня* з _11:00 до 16:00_   у *м. Любомль*  за адресою: *вул. Незалежності, 23* працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” зі збору даних на отримання фінансової допомоги переселенцям від УВКБ ООН. *А саме, 3600 грн на місяць на особу з розрахунком на 3 місяці!*
23 Липня, 2024 р., 10:57
                                 ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ЗБИРАННЯ ВРОЖАЮ             В черговий раз  закликаємо громадян та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю. Основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, випалювання стерні. Гасіння пожежі у полі вимагає значних матеріальних засобів і людських ресурсів.
15 Липня, 2024 р., 12:36
У Любомлі у ставку потонув місцевий житель.
11 Липня, 2024 р., 11:33
Наприкінці червня у Львові проходив Lviv UrbanForum 2024. Це – подія, яка зробила багато  для того, щоб українські громади дізналися більше про комфортні умови для мешканців міста, а міські планувальники надихнулися на нові   ідеї в сфері архітектури та містобудування. 
26 Червня, 2024 р., 10:14
У співпраці з Міністерством оборони України, Збройними силами України, Міністерство культури та інформаційної політики України та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» громадська організація «Лоббі Ікс»  поширює інформації̈ про проєктрекрутингу військовозобов’язаних в межах комунікаційної кампанії під умовною назвою «Обирай посаду та підрозділ у війську».
25 Червня, 2024 р., 08:37
Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС Ви можете повідомляти письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 6, по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Волинській області (0332) 777-611, зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління (067) 811-05-06, або надіслати листа на електронну адресу: szvk@vl.dsns.gov.ua
20 Червня, 2024 р., 15:10
Спеціалістами Любомльської районної державної лікарні ветеринарної медицини проводиться вакцинація  домашніх тварин проти сказу з понеділка по пʼятницю з 08.00 до 13.00 год за адресою вул.Соборності,55.
14 Червня, 2024 р., 15:34
  • Президенти Зеленський і Байден підписали найсильнішу угоду з усіх, які були між Україною і США за час незалежності України. Фактично, ми виходимо на рівень справжнього союзництва, і це безперечне досягнення України. Ніколи раніше такої сильної угоди між Україною та США не було.   • Угода містить юридично зобовʼязуючу частину – це дає документу особливе значення. В цій частині зазначається, що Америка зобовʼязується забезпечувати стабільний рівень підтримки України щороку на 10 років – йдеться про ключові аспекти підтримки, зокрема оборонну. Це абсолютно можливо і попри всі складнощі ми в комунікації з американською стороною завжди виходимо на необхідний рівень. Також в юридично зобовʼязуючій частині – відповідальність Росії за війну, використання російських активів на користь України, санкції проти Росії – все те, що нам необхідно. Це хороший результат.   • Америка зобовʼязується підтримувати Україну і в час війни і у час миру – ми домовились про дійсно довготривалу підтримку. Також в тексті угоди вперше застосовано слова про те, що Америка буде підтримувати Україну для перемоги України, а не звичне формулювання про “підтримку стільки, скільки необхідно”.   • Угода визначає, що ми будемо співпрацювати і для розвитку нашого оборонного виробництва. Це те, що робитиме Україну постійно сильнішою. Наші домовленості дозволять створити нові робочі місця і для українців, і для американців – це хороші робочі місця в технологічному оборонно-промисловому комплексі.   • Щодо зброї в угоді з Америкою вказано, що США допомагатимуть разом з партнерами в постачанні Україні систем “Патріот”, а також ескадрилей винищувачів – зокрема, але не виключно F-16. Це важливе досягнення – фіксація і щодо “Патріоту” і щодо ескадрилей винищувачів.   • Угода фіксує підтримку Америкою вступу України в НАТО в майбутньому і фактично ця угода є кроком України на шляху в НАТО.   • Україна вдячна президенту Байдену за лідерство та роки підтримки, вдячні й обом партіям та палатам Конгресу за те, що вони допомагають нам захищати незалежність України. Угода є однозначно успіхом України та зміцнює глобальне лідерство Америки. Такий новий рівень відносин з Америкою став можливим завдяки сміливості українців – сміливість змінює історію.
14 Червня, 2024 р., 09:25
Якщо ви бажаєте дізнатися як отримати фінансову підтримку для реалізації зелених ініціатив та зробити внесок у сталий розвиток, запрошуємо на вебінар “Гранти для бізнесу. Зелені гранти”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь