Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

18 Квітня, 2024 р., 09:34
Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, та стосується спорудження енергоблоків №5 та №6 на майданчику Хмельницької атомної електростанції. Завантажити
16 Квітня, 2024 р., 15:18
Привітання від колективу Ковельського РУ та 2 ДПРЗ ГУ ДНС України у Волинській області з нагоди прийдешнього Дня пожежгої охорони.
11 Квітня, 2024 р., 14:26
Шановні  керівники підприємств та підприємці громади!
11 Квітня, 2024 р., 08:31
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
10 Квітня, 2024 р., 14:11
Компенсація витрат роботодавців на заробітну плату припрацевлаштуванні ВПО під час дії воєнного стану.
10 Квітня, 2024 р., 14:09
Грантова програма «Власна справа» почала діяти з липня 2022 року. Її мета – підтримка малого і середнього бізнесу в Україні, адже з введенням воєнного стану багато підприємств закрились або скоротили чисельність працівників. Тож програма передбачає не лише фінансові вливання, але вирішення проблеми безробіття через створення нових робочих місць.
09 Квітня, 2024 р., 13:57
Відповідно до плану роботи із клієнтами пробації, що складається на підставі проведення оцінки ризиків вчинення нового кримінального правопорушення, працівниками Ковельського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області проведено кінопоказ фільму «Металобрухт» автором якого є Дмитро Глухенький із колекції кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA, яка є партнерською громадською організацією органу пробації.  В якості  спікера (експерта) було запрошено головного юриста сектору Любомльського бюро правничої допомоги Ольгу Козачук. Після демонстрації фільму було проведено обговорення фільму із залученням до дискусії клієнта пробації. Даний захід сприятиме усвідомленню правопорушником своїх прав та обов’язків, людської гідності та цінностей, а в подальшому вирішення криміногенних потреб та зміни способу життя на провослухняний.
09 Квітня, 2024 р., 12:04
Кабінет Міністрів України постановою №261 "Про внесення змін до Постанови КМУ від 13.03.2022 №303 і від 03.05.2022№550" ухвалив рішення про відновлення позапланових заходів державного ринкового нагляду щодо усіх видів продукції, а також позапланових та планових перевірок нехарчової продукції у трьох пріорітетних напрямках Угоди АСАА, що включають електромагнітну сумісність, низьковольтне електричне обладнання та безпеку машин і механізмів. ДЕТАЛЬНІШЕ
08 Квітня, 2024 р., 15:07
    Міжнародна організація праці — одна із найстаріших міжнародних міжурядових організацій. Своїми першочерговими завданнями МОП визначає: підтримку демократії і соціального діалогу, боротьбу з бідністю і безробіттям, заборону дитячої праці.
03 Квітня, 2024 р., 09:33
Міністерство аграрної політики та продовольства України інформує, що у 2024 році (з 1 ТРАВНЯ) будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби (корів), кіз, овець та на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь