Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта проєкту рішення Любомльської міської ради “ Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами  на території  Любомльської міської  територіальної  громади”

Дата: 02.02.2023 11:52
Кількість переглядів: 180

  Відповідно до Закону України від 11.09.2003№1160-IV "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Любомльської міської ради " Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами  на території  Любомльської міської  територіальної  громади ", розроблений відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна міської ради.

Проєкт спрямований на врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних  із встановленням порядку та умов надання, погодження, переоформлення та анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами та  запобігання самовільного розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Любомльської міської територіальної громади.

Мета проєкту - реалізація повноважень  міської ради з питань забезпечення відносин у сфері  розміщення зовнішньої реклами у відповідності  до вимог  чинного законодавства України та забезпечення наповнення дохідної частини місцевого бюджету 

Підставою для розробки проєкту :Неврегульованість даного питання може привести до стихійного розміщення об’єктів зовнішньої реклами з порушенням технічних вимог та до  порушень вимог чинного законодавства зі сторони розповсюджувачів реклами.

Проблема, яку передбачається розв’язати шляхом державного регулювання:

Проєкт даного рішення підготовлений з метою приведення власних нормативних актів до вимог Законів України з урахуванням змін у чинному законодавстві в галузі зовнішньої реклами, що вдосконалить процес надання (або відмови) дозволів на розміщення  зовнішньої реклами.

          Проєкт разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється   на офіційному сайті Любомльської міської ради у розділі "Регуляторна діяльність, підрозділі: Інформація про здійснення регуляторної діяльності, за адресою: https://lubomlmisto.gov.ua/informaciya-pro-zdijsnennya-regulyatornoi-diyalnosti-11-11-18-14-12-2021/.

З текстом проєкту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись також в у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, 3-й поверх міської ради,  каб. № 313.

          Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються  протягом місяця з 08  лютого 2023 року  по 08 березня  2023 року включно відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради за адресою: 44301, вул. Незалежності, 23 м. Любомль Ковельський район Волинська область,  (телефон ( 03377) 2-43-90, e-mail: lubomlmisto@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь