Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення громадських слухань (обговорень) проєкту регуляторного акта «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Любомльської міської територіальної громади»

Дата: 15.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 174

20 березня 2023 року об 14 год. в приміщенні адміністративної будівлі Любомльської міської ради у великому залі на 1 поверсі по вул. Незалежності, 23 в м. Любомль відбудуться громадські  слухання (обговорення) проєкту регуляторного акта, проєкту рішення Любомльської міської ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території  Любомльської міської територіальної громади» яке було опубліковано 08 лютого 2023 року на офіційному веб - сайті Любомльської громади у розділі «Регуляторна діяльність» за посиланням:https://lubomlmisto.gov.ua/informaciya-pro-zdijsnennya-regulyatornoi-diyalnosti.         

Запрошуємо взяти участь у громадських слуханнях (обговореннях)  представників структурних підрозділів, установ і підприємств міської ради, юридичних, фізичних осіб, представників громадськості, зацікавлених в обговоренні даного питання.

Розпорядження

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь