Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок обговорення містобудівної документації.

Дата: 18.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 106

Любомльська міська рада на виконання вимог ст.21 Закону України "Про  регулювання містобудівної діяльності" проводить громадське обговорення містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. 1-го Травня в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області».Завантажити

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Богдан Олегович

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

3.1. Дата початку та строки здійснення процедури:

Відповідно до п.4 ст.12 ЗУ «Про статегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування розпочато з дня його оприлюднення на офіційному сайті Любомльської міської ради: http://www.lubomlmisto.gov.ua/ - 18.05.2023 року та триватиме до 19.06. 2023 року.

3.3.Способи участі громадськості:

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження і пропозиції до проєкту документу державного планування та звіту про СЕО.

3.4.Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання будуть відбуватися 19.06.2023 року о 10.00 год у приміщенні Любомльської міської ради Ковельського району Волинської області м.Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

3.5. Орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

3.6.Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23 кабінет 302. Відповідальний за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради О. П. Романська.

3.7.Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

4.Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь