Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок обговорення містобудівної документації.

Дата: 18.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 145

Любомльська міська рада на виконання вимог ст.21 Закону України "Про  регулювання містобудівної діяльності" проводить громадське обговорення містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. 1-го Травня в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області».Завантажити

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Богдан Олегович

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

3.1. Дата початку та строки здійснення процедури:

Відповідно до п.4 ст.12 ЗУ «Про статегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту документа державного планування розпочато з дня його оприлюднення на офіційному сайті Любомльської міської ради: http://www.lubomlmisto.gov.ua/ - 18.05.2023 року та триватиме до 19.06. 2023 року.

3.3.Способи участі громадськості:

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження і пропозиції до проєкту документу державного планування та звіту про СЕО.

3.4.Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання будуть відбуватися 19.06.2023 року о 10.00 год у приміщенні Любомльської міської ради Ковельського району Волинської області м.Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

3.5. Орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

3.6.Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23 кабінет 302. Відповідальний за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради О. П. Романська.

3.7.Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - Любомльська міська рада Ковельського району Волинської області, за адресою: м. Любомль, вул. Незалежності, буд. 23.

4.Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь