Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта проекту рішення Любомльської міської ради   «Порядок утримання, ремонту, реконструкції фасадів будинків та споруд на території Любомльської міської територіальної громади»

Дата: 20.09.2023 16:20
Кількість переглядів: 65

Відповідно до Закону України від 11.09.2003№1160-IV "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Любомльської міської ради «Порядок утримання, ремонту, реконструкції фасадів будинків та споруд на території Любомльської міської територіальної громади», розроблений відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна міської ради.

Мета проекту     створення простої та прозорої нормативно-правової бази для контролю щодо:

- регламентування вимог до утримання, ремонту, реконструкції фасадів житлових і нежилих будинків та споруд на території Любомльської міської територіальної громади;

- здійснення робіт по підтриманню фасадів будинків споруд, їх елементів у належному технічному стані, забезпечення архітектурно-естетичного вигляду та безпеки для пішоходів, мешканців, обслуговуючого персоналу;

- визначення джерел фінансування робіт з утримання, ремонту, реконструкції, фасадів будинків та споруд (їх частин, приміщень) та порядку оформлення паспорта опорядження фасаду.

Підставою для розробки проекту  є врегулювання правовідносин між Любомльською міською радою  її виконавчим органом та громадянами, суб’єктами господарювання, установами та організаціями, що виникають у процесі опорядження фасадів будівель та споруд і розміщення спеціальних інформаційних конструкцій на цих фасадах .

Проблема, яку передбачається розв’язати шляхом державного регулювання:

Встановлення чітких правил та обов’язків для власників будівель та споруд, забезпечення привабливості зовнішнього вигляду території громади в цілому .

Проєкт разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється  на офіційному сайті Любомльської міської ради у розділі "Регуляторна діяльність, підрозділі: Інформація про здійснення регуляторної діяльності, за адресою: https://lubomlmisto.gov.ua/informaciya-pro-zdijsnennya-regulyatornoi-diyalnosti-11-11-18-14-12-2021/.

З текстом проєкту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись також  у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, 3-й поверх міської ради,  каб. № 313.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються  протягом місяця з 27 вересня  2023 року  по 27 жовтня  2023 року відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради за адресою: 44301, вул. Незалежності, 23 м. Любомль Ковельський район Волинська область,  (телефон ( 03377) 2-43-90, e-mail: lubomlmisto@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь