Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення громадських слухань (обговорень) проєкту регуляторного акта « Про затвердження Порядку утримання, ремонту, реконструкції фасадів будинків та споруд на території Любомльської міської територіальної громади»

Дата: 03.11.2023 12:39
Кількість переглядів: 127

Любомльська міська рада повідомляє, що відповідно до розпорядження міського голови від 03.11.2023 року 78 р «Про організацію  проведення громадських слухань» 09 листопада 2023 року об 11 год. у приміщенні адміністративної будівлі міської ради (великий зал, 1 поверх) за адресою: вул. Незалежності, 23 м. Любомль відбудуться громадські  слухання (обговорення) проєкту регуляторного акта, проєкту рішення Любомльської міської ради « Про затвердження Порядку утримання, ремонту, реконструкції фасадів будинків та споруд на території Любомльської міської територіальної  громади», яке разом із аналізом регуляторного впливу були опубліковані на офіційному веб - сайті Любомльської громади у розділі «Регуляторна діяльність», «Інформація про здійснення регуляторної діяльності» за посиланням: https://lubomlmisto.gov.ua/news/1688734472/ 26 вересня 2023 року                                                             

Запрошуємо взяти участь у громадських слуханнях (обговореннях)  представників структурних підрозділів, установ і підприємств міської ради, юридичних, фізичних осіб, представників громадськості, зацікавлених в обговоренні даного питання. 

Організатором проведення громадських слухань від імені органу місцевого самоврядування є  відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради.   

Усі пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питання, яке виноситься на громадське слухання приймаються в усній, письмовій та електронній формі до 08  листопада 2023 року 17:00 год. за адресою:44301, Волинська обл. Ковельський р-н м. Любомль вул. Незалежності, 23, конт. тел.: (0277) 2-43-90, електронна адреса: lubomlmisto@ukr.net, Столярчук Євгенія Олександрівна  головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Любомльської міської ради.

Розпорядження

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь