Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення засідання архітектурно-містобудівної ради.

Дата: 20.02.2024 16:37
Кількість переглядів: 159

12 березня 2024 року о 10.00 год  в приміщенні Любомльської міської ради за адресою вул.Незалежності,23 ( каб.302) відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради. На порядку денному буде розглядатись наступна містобудівна документація:

1.  Внесення змін до Детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфораструктури, промисловості та об’єктів дорожнього сервісу  в районі вул.1-го Травня в м.Любомль,Ковельського району, Волинської області.  Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

2. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для облаштування інфраструктури парку по вул. Б. Хмельницького та земельних ділянок комерційного призначення по вул.1-го Травня в м.Любомль, Волинської області (Зміна №3). Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/ .

3. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування інфраструктури парку по вул.Брестській в м.Любомль, Волинської області. Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

4. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі складу по вул.Української Армії, 2В, в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області.Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

5. «Детальний план території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. 1-го Травня, 137 в м. Любомль, Волинської області. Замовнике: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Солярчук

https://lubomlmisto.gov.ua/news/1708437214/.

6. Детальний план території для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. Вокзальна, м. Любомль, Ковельського району, Волинської області. https://lubomlmisto.gov.ua/news/1705653254/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь