Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Затверджена містобудівна документація.

Дата: 17.04.2024 13:11
Кількість переглядів: 36

Затверджена містобудівна документація:

1.Детальний план території для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій по вул. Вокзальна, м. Любомль, Ковельського району, Волинської області.https://lubomlmisto.gov.ua/news/1705653254/

2.Внесення змін до Детального плану території земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфораструктури, промисловості та об’єктів дорожнього сервісу  в районі вул.1-го Травня в м.Любомль,Ковельського району, Волинської області.  Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

3. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для облаштування інфраструктури парку по вул. Б. Хмельницького та земельних ділянок комерційного призначення по вул.1-го Травня в м.Любомль, Волинської області (Зміна №3). Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/ .

4. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування інфраструктури парку по вул.Брестській в м.Любомль, Волинської області. Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

5. Внесення змін до Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі складу по вул.Української Армії, 2В, в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області.Замовник: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Парасюк Б.О https://lubomlmisto.gov.ua/news/1707466889/.

6. «Детальний план території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. 1-го Травня, 137 в м. Любомль, Волинської області. Замовнике: Любомльська міська рада. Розробник: ФОП Солярчукhttps://lubomlmisto.gov.ua/news/1708437214/.

7. ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ земельної ділянки для індивідуального садівництва по вул.А.Степанченка,2, м.Любомль,Волинської області. Завантажити 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь