Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про запобігання корупційних проявів з боку працівників ДСНС.

Дата: 25.06.2024 08:37
Кількість переглядів: 114

Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС Ви можете повідомляти письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 6, по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Волинській області (0332) 777-611, зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління (067) 811-05-06, або надіслати листа на електронну адресу: szvk@vl.dsns.gov.ua

Також, ви можете написати лист на електронну адресу: vukruvach@dsns.gov.uaабо повідомити за номером ''телефону довіри'' ДСНС України(044) 289-12-41. Всю додаткову інформацію можна дізнатись у рубриці "Запобігання корупції" офіційного веб-сайту ДСНС України. На офіційних веб-сайтах Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у розділі «Звернення громадян» функціонує рубрика «Інтернет-приймальня», за допомогою якої, Ви маєте можливість звернутися до вищеназваних структур.

Для повідомлення, внесених викривачами, про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» співробітниками та працівниками Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області:

  1. Надіслати лист поштою - на адресу Головного управління: вул. Електроапаратна, 6, м. Луцьк, 43020. У разі направлення повідомлення поштою у ньому слід робити позначку такого змісту: "Про корупцію". Листи з такою позначкою розкривати суворо Сектором та реєструвати Сектором у відповідному журналі.
  1. Повідомити на особистому прийомі у Секторі з питань запобігання та виявлення корупції у робочі дні (каб.18 (4 поверх) будівлі Головного управління).
  1. Повідомити засобами електронного зв’язку - на адресу електронної пошти для здійснення повідомлень - exposer@vl.dsns.gov.ua.
  2. Повідомити через спеціальну телефонну лінію Сектору, для здійснення повідомлень викривачами (0332) 777-631.

Спеціальна телефонна лінія Сектору працює по буднях у робочі години - з
понеділка по четвер, з 08.00 до 17.00, у п’ятницю з 08.00 до 15.45 (обідня перерва з 13.00 до 13.45).

Анонімне повідомлення про порушення вимог Закону підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь