Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Любомльська МТГ взяла участь у Lviv Urban Forum 2024

Дата: 11.07.2024 11:33
Кількість переглядів: 90

Наприкінці червня у Львові проходив Lviv UrbanForum 2024. Це – подія, яка зробила багато  для того, щоб українські громади дізналися більше про комфортні умови для мешканців міста, а міські планувальники надихнулися на нові   ідеї в сфері архітектури та містобудування. 

Форум відбувся за сприяння уряду Швеції, проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією DeutscheGesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, а також ініціативи «Мери за економічне зростання», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

На захід з’їхалися делегати з понад 100 громад із усієї України. Любомльську МТГ– представляла начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Ольга Романська.

Своїм досвідом ділилися архітектори найрозвинутіших країн світу. Спікери міжнародного рівня, провідні європейські та світові експерти із міського розвитку прибули з Німеччини, Чилі, Скандинавії, Нідерландів, Австрії, Швейцарії, Франції, Литви, Польщі,  на зв’язку онлайн були Японія та Велика Британія. Цим людям вдалося привезти в Україну допомогу та досвід які тепер відкриті для нас усіх.

Форум був присвячений ефективній відбудові пошкоджених та зруйнованих міських просторів шляхом перетворення цих територій на комфортне, інклюзивне та привабливе середовище. Він став платформою для динамічного дозволив учасникам заглибитися в нові методики, які можуть допомогти дозволив учасникам заглибитися в нові методики, які можуть допомогти.

Учасники мали можливість поспілкуватись зі спікерами, обмінятись ідеями та досвідом з іншими громадами, узагальнити та сформувати наміри щодо зміцнення міського середовища, гарантуючи, що воно залишатиметься орієнтованим до потреб своїх мешканців та адаптивним до глобальних змін.

Вдячність усім за проведений захід, здобуті знання, налагоджені зв’язки та неймовірні спогади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь