Любомльська громада
Волинська область, Ковельський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 Лютого, 2023 р., 12:35
Любомльська міська рада інформує про те, що на території громади фіксуються непоодинокі випадки порушення жителями обмежень щодо відео та фото зйомки військової техніки і військових об’єктів в умовах воєнного стану.  Наголошуємо на тому, що вищезазначені дії можуть призвести до вчинення злочину, передбаченого ст.114-2КК України «Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення ЗСУ чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного чи надзвичайного стану».
10 Січня, 2023 р., 14:26
Внутрішньо переміщені особи і ті волиняни, які постраждали від війни в Україні, мають змогу отримати безкоштовні юридичні консультації від Волинського Інституту Права. Куди можна звернутися?
09 Січня, 2023 р., 15:19
В рамках співпраці Волинського обласного центру зайнятості з французькою гуманітарною організацією ACTED з метою реалізації проєкту SEED за фінансової підтримки Global Affairs Canada 11 січня 2023 року буде проводитись інформаційний вебінар  щодо надання грантів на навчання з ІТ для жителів області.
30 Грудня, 2022 р., 12:09
Дорогі любомльчани та мешканці громади!
16 Грудня, 2022 р., 10:32
Від сьогодні у м.Любомль запрацював ще один пункт незламності, який знаходиться по вул.Дружби,34 при Українській церкві християн віри Євангельської «Ковчег». В урочистому відкритті пункту незламності взяла участь голова Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, заступник Волинської обласної військової адміністрації Олександр Троханенко, міський голова Роман Ющук та заступник міського голови по виконавчій роботі Микола Оніщук.
15 Грудня, 2022 р., 10:04
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям». Брошура містить інформацію про порядок дій для оформлення інвалідності дитині, види допомог та підтримки, на які має право дитина з інвалідністю, та порядок їх отримання, інклюзивну освіту, а також рекомендації щодо батьківської підтримки дитини, облаштування домашнього та освітнього простору тощо. Завантажити брошуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь